Gratis 12 maanden Xbox live codes winnen? Maar hoe dan?

Like onze Facebook pagina om als eerste op de hoogte te worden gesteld van de gratis Xbox live 12 maanden codes. Regelmatig plaatsen we op onze Facebook pagina enkele codes die vrij te gebruiken zijn, wie het eerst komt, die het eerst maalt. Als je een louche code-generator of andere “fast-win” opties in gedachte had moet ik je helaas teleur stellen. Wij willen dat al onze gamers evenveel kans hebben op gratis gametijd.

Bekijk dus gerust onze Facebook pagina en doe mee aan de acties om gratis Xbox live codes te winnen. Meedoen is heel simpel:

  1. Like onze pagina
  2. Deel het bericht in kwestie
  3. Zet er een reactie onder waarom je de game code wilt winnen
gratis 12 maanden Xbox Live bij Gamingpoints via Facebook

Wat kan je met 12 maanden Xbox live?

Met de Xbox Live Gold abonnementen van Gamingpoints ontgrendel je alle mogelijkheden die Xbox Live Gold te bieden heeft.

  • Multiplayer Gaming
  • Gratis games
  • Exclusieve kortingen
  • Party’s & Partychat
  • Home Gold

Wat ontgrendel je allemaal?

Zo ontgrendel je online-multiplayer om online tegen andere spelers te spelen. Krijg je de mogelijkheid om party’s aan te maken en te communiceren over party-chat. Kun je elke maand 2 top-games gratis downloaden en krijg je exclusieve kortingen tot wel 75%. Verder ontgrendel je Home-gold zodat iedereen in het huishouden kan genieten van gold.

GamingPoints Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn & Exclusieve acties?

[mc4wp_form id=”502″]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.