De gratis xbox live spelregels

gratis xbox live, je ziet het vaak online voorbij komen. Regelmatig kom je na het volgen van deze links op geheimzinnige, met advertenties en spam overbeladen sites uit. Wij proberen onze community, en daar hoor jij als lezer hopelijk ook snel bij, in controle te laten en iedereen een eerlijke win-kans te geven.

Wat geven we weg?

Wij Nederlanders zijn we gek op gratis spullen. We delen de gekste dingen, nemen het allemaal aan of we het nou nodig hebben of niet. Bij Gamingpoints houden we, net zoals jullie, net zo goed van gratis spullen. Maar hoe zorgen we dat wat we weg geven, ook echt waardevol is voor onze community? Daar komen we maar op een manier achter, we hebben jullie het gevraagd.

De community kiest de code

Jullie bepalen wat voor code wij gaan weggeven

Op onze FaceBook pagina vragen wij onze volgers om input. Wil de community een Xbox live code, de nieuwe Battlefield of toch echt Xbox Live tegoed? De community en onze volgers kunnen geheel vrijblijvend een berichtje achterlaten op deze FaceBook posts waarin er gevraagd wordt om aan te geven wat voor code jij nou graag zou willen winnen.

Het resultaat – Gratis Xbox Live

Het resultaat van een van onze vorige actie was gratis xbox live voor 3 maanden

Regelmatig kiest de community voor een give away in de vorm van een Xbox live code. Je kunt hier denken aan codes van 1 , 3 of zelfs 12 maanden. Wanneer wij weer een xbox live actie gaan doen zullen wij dit communiceren via onze platformen aan de community:

Zorg dan ook dat je onze platformen blijft volgen door op een van de bovenstaande links te drukken :-).

De winaars van vorige giveaways

Leuk al die like, share en win acties maar in veel gevallen krijgt de gelukkige FaceBook winnaar de prijs niet eens… Dat is natuurlijk gewoon klote en dat gaat tegen heel het idee van teruggeven aan de community in…  Vandaar dat we op deze pagina de winnaars uitlichten van eerdere like-share-win acties, en als zij er voor in staan, ook een persoonlijke boodschap van hen, aan de volgende winaars!

Xbox live 3 maanden

Vincent Mosterd – July 17

GamingPoints Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn & Exclusieve acties?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.