Overwatch Anniversary

Overwatch bestaat één jaar en heeft speciaal voor deze gelegenheid meer dan 100 rewards voor je klaar staan. Vier het 1-jarig jubileum van Overwatch met de anniversary loot boxes. Je krijgt nu één gratis lootbox bij het inloggen. De lootboxes zijn gedurende deze periode te verdienen door arcade matches en level omhoog te gaan. De rewards van de loot box zijn na deze periode niet meer te krijgen. Behalve de lootbox heeft overwatch nieuwe arena maps uitgebracht.

Anniversary lootbox

Maak een  Anniversary Loot Box open en ontgrendel skins zoals Jazzy Lúcio, Beekeeper Mei, Dune Buggy Bastion, Cruiser D.Va, Sentai Genji, Cyberninja Hanzo, Cyberian Zarya, Cyborg: 76, and more! Ook hebben ze dans emotes aan elke hero toegevoegd, Maar ook 24 nieuwe voice lines, 25 sprays, en 25 player icons, inclusief gouden player icons.

Skins in de Overwatch anniversary lootbox

Anniversary loot box skins

Emotes in de Overwatch anniversary lootbox

Anniversary lootbox emotes

Nieuwe maps

Behalve een tijdelijke loot box zijn er ook nieuwe arena maps aan het spel toegevoegd. Arena maps zijn maps van een kleine omvang speciaal gebouwd voor intense actie. Vernietig alle vijande spelers om een ronde te winnen, en uiteindelijk de hele wedstrijd.

Necropolis Map

Ten eerste hebben we Necropolis. Ana Amari heeft van Necropolis haar persoonlijke schuilplaats gemaakt – en een impromptu veldbasis waar ze de dingen in de gaten kan houden.
Ga naar Ana’s favoriete uitkijkpunt bovenaan de ruïnes, en gebruik de hoge grond (en het element van verrassing) tegen het vijandige team. Of loop door de stenen gangen eronder, en ga de strijd direct aan – maar pas op voor kuilen!

Castillo Map

Ten tweede hebben we Castillo. Castillo is een oud fort dat uitkijkt op de baai van Dorado. Het is de plaats van Calaveras, een bar die bezocht wordt door schemerige personen; Het toevluchtsoord van Los Muertos,  en Sombra’s hacking den. Test je vaardigheden tegen de vijanden in de verschillende niveaus van Castillo, en gebruik de trap voor dekking en strategisch voordeel.

Black forest Map

Ten Slotte hebben we Black Forest. Aan de rand van Eichenwalde, Bevind zich het mistige Zwarte Woud rondom een oud slagveld met de wrakstukken van Bastion-eenheden. Flankeer je tegenstanders op wegen tussen het kasteel en de bossen en gebruik de houten balkons om tussen de tweede verhalen van huizen door het bos te bewegen.

GamingPoints Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn & Exclusieve acties?

[mc4wp_form id=”502″]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.