Budget gaming laptop review

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”1503″ alignment=”” animation=”Fade In” hover_animation=”none” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Gamen is net zoals bij de meeste van jullie een van mijn favoriete hobby’s. Jezelf verliezen in andere werelden in geweldige role playing games (RPG) met geweldige graphics. Of racen alsof je zelf in de formule 1 wagen zit op het circuit. Voor elk type gamer is er wel een game te verzinnen. Maar een ding dat wij gamers irritant vinden, in ieder geval ik wel, is haperende / laggende games en lage frames per second.

Om je games een beetje fatsoenlijk af te kunnen spelen heb je vaak een goede game laptop of gaming pc build nodig. Deze hobby kan dan ook snel hoog in de kosten oplopen en al helemaal sinds de nieuwe cryptocurrency gekte, waardoor de prijzen grafische kaarten de pan uit rijzen. De GPU’s zijn niet meer aan te slepen.

Maar niet iedereen die deze hobby met me deelt heeft een grote zak geld tot zijn beschikking.  Speciaal voor jullie hebben onze vrienden van delaptopwinkel.nl een blogpost ontwikkeld waarin ze in gaan op de top 5 goedkope gaming laptops. In deze blogpost gaat de schrijver in op de voordelen en nadelen van een game laptop en wat de laptop nu snel maakt. Zo loopt hij onderdeel voor onderdeel door zoals de processor en het RAM geheugen in je laptop.

De goedkoopste laptop in deze budget game laptop reeks is de Medion Erazer P7643-I5-256. Deze game laptop komt met een prijskaartje van €749. Wat toch wel het minimale is voor een game laptop waarbij er gelet wordt op FPS + instellingen.

Als voorbeeld wordt de populaire game Overwatch genomen:

Overwatch:

 • 152,7 FPS Low settings
 • 107,4 FPS Medium settings
 • 65,25 FPS High settings in Full HD
 • 33,4 FPS Ultra settings in Full HD

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Tags:

2 Opmerkingen
 1. Is het maken van een een game pc een betere optie?

  • Hoi David,

   Als een stationaire game PC niet is wat je zoekt dan is een gaming laptop ideaal.
   Dat neemt niet weg dat je natuurlijk voor het zelfde geld een betere gaming PC hebt in tegendeel tot de laptop.
   Ze hebben beiden hun voor en nadelen 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord