PUBG bande 25.000 cheaters in de afgelopen 3 maanden

PlayerUnkown zegt dat zijn studio “dagelijks met BattlEye werkt om nieuwe detecties en beschermingen in te bouwen

In de patch notes van PUBG stond een korte update over Bluehole’s voortgang tegen de cheaters die steeds vaker voorkomen in het populaire battle royale-stijl shooter.

“We zijn hard aan het werk om cheatende players te verwijderen van de game. Dit is een strijd die momenteel nog steeds aan de gang is, maar we zijn vastberaden om tegen ze te vechten,” Schreef PlayerUnknown. “We hebben meer dan 25 duizend cheatende gebruikers gebanned in de afgelopen 3 maanden, we werken dagelijks met BattlEye om nieuwe beschermingen en detecties voor cheaters in te bouwen.”

25.000 cheaters is op de 4 miljoen spelers van PUBG maar 0,6%. van de 4 miljoen verkopen, denkt dat steamspy dat er ongeveer 2.8 miljoen actieve spelers zijn op dit moment. Verder heeft PUBG geen groot probleem met hackers, maar met een game met zoveel spelers, kan 1 hacker al een negatieve inpact hebben op het spelen van het spel en de community.

Hierboven een video van een cheatende gebruiker in PlayerUnknown’s Battlegrounds

Behalve het zwaaien van de mighty banhammer in PUBG zijn ook andere games druk bezig met het verbannen van cheaters. Zo bande Blizzard afgelopen februari 23.000 spelers in het populaire spel Overwatch , en dat alleen in Korea. In een andere spike bande Valve (Steam) 11.000 Dota 2 en CS:GO cheaters in één dag in September.

Battlegrounds Gebruikt BattlEye, de zelfde anti-cheat technologie als H1Z1: King of the Kill, DayZ, Arma 3, Rainbow Six Siege, and ARK: Survival Evolved. BattlEye begon als een anti-cheat oplossing voor Battlefield Vietnam in 2004.

 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord