beatjunkiieenl

Gaming. Anime. Reviews.

Hoi! Ik ben Anouar Roos. Streamer onder de naam BeatJunkiieeNL. Ik ben nog redelijk nieuw in het streamen en reviews, maar super enthousiast om te zien waar dit heen gaat. Ik zal streaming video’s plaatsen van mijzelf terwijl ik aan het spelen ben, games review en gewoonlijk mijn gedachten en meningen delen over video games die ik speel, tv-series, films, pc / console apparatuur.

Ik hoop dat ik je kan helpen met dingen en dat je geniet van wat ik heb gepost. Als je nog vragen, adviezen of opmerkingen hebt over hoe ik mijn kanaal of streams kan verbeteren, laat het me dan weten in de comments.

BeatJunkiieeNLDestiny 2Streamers
17 november 2017

XURS Vendor 17th of november

Destiny 2 XURS VENDOR 17TH OF NOVEMBER In deze Destiny 2 aflevering, die ik deze keer speel op mijn gloednieuwe game PC! Jeej ;-),  laat ik jullie de items zien...
BeatJunkiieeNLDestiny 2Streamers
4 oktober 2017

Leviathan Quick run Destiny 2

HET VERHAAL Leviathan Quick run Destiny 2 Hey gamers, daar ben ik weer, Anouar Roos aka, BeatJunkiieeNL. Met vandaag weer een nieuwe aflevering van over een uur in mijn Destiny...
BeatJunkiieeNL Gaming - Engram Frenzy aflevering BeatJunkiieeNLDestiny 2PlaystationStreamersXbox
11 september 2017

DESTINY 2 ENGRAM FRENZY!!

HET VERHAAL Destiny 2 Engram Frenzy!! In deze Destiny 2 aflevering ga ik .... Laat me weten wat je er van vind in de comments hieronder! Bekijk deze aflevering!